AdWords service

adverteren met AdWordsGoogle AdWords is het middel om snel bezoekers naar uw website te trekken. Bijna alle Nederlanders gebruiken Google om producten en diensten te zoeken. Door online adverteren met Google AdWords bereikt u gericht en snel uw doelgroep. Als ondernemer heeft u echter geen tijd of energie om u zich te verdiepen in AdWords. Met onze professionele én betaalbare AdWords service kunt u eenvoudig én snel adverteren met Google.

AdWords servicev.a. € 100 per campagne
Opzet AdWords campagneja
Optimalisatie zoektermenja
Optimalisatie postcodegebiedja
Opzet advertentietekstja
Vast tariefja

Opzetten AdWords campagne

Door in te spelen op het zoekgedrag van uw potentiële klanten kunt snel nieuwe klanten op uw website krijgen. Wij nemen met u door waar uw klanten naar zoeken om zo de juiste zoekwoorden vast te stellen. Vervolgens stellen wij in overleg relevante tekstadvertenties op en passen indien nodig uw website pagina aan. U bepaalt zelf welk budget u wilt besteden aan Google AdWords én natuurlijk hoe lang de campagne door moet lopen.

Tussentijdse evaluatie

Google rekent voor elk zoekwoord van uw campagne een ‘prijs-per-klik’. Als iemand op uw AdWords advertentie klikt, betaalt u dat bedrag. De ‘prijs-per-klik’ wordt bepaald in een soort veilingsysteem waarbij de prijs mede afhankelijk is van uw AdWords campagne. Vandaar dat het belangrijk is om uw campagne periodiek aan te passen. In onze Adwords service nemen wij na een afgesproken periode de tussentijdse resultaten met u door en passen eventueel de AdWords campagne aan.

Eindevaluatie

Aan het einde van de looptijd bespreken wij de eindresultaten.

Exclusieve AdWords service

Wij begrijpen dat ondernemers zich niet willen verdiepen in (bij-)zaken als het online adverteren. Met onze AdWords service hoeft dat ook niet. U bepaalt het budget en de looptijd en wij zetten uw AdWords campagne voor u op. De Google AdWords kosten betaalt u aan Google rechtstreeks en u betaalt ons een vast bedrag voor de campagne. U zit bij ons dus niet vast aan een maandbedrag. Deze dienst is exclusief opgezet voor onze Website service klanten.

Vast tarief

U betaalt voor onze dienstverlening een vast tarief. Voor onze AdWords Service basic betaalt u een vast tarief van €100,- per campagne (looptijd maximaal 1 jaar). Dit is inclusief één tussentijdse evaluatie/aanpassing van uw AdWords campagne. Voor onze Adwords Service standaard betaalt u een vast tarief van €150,- per campagne (looptijd maximaal 1 jaar). Dit is inclusief twee tussentijdse evaluaties/aanpassingen van uw AdWords campagne. Voor onze Uitgebreide Adwords Service betaalt u een vast tarief van €200,- per campagne (looptijd maximaal 1 jaar). Dit is inclusief drie tussentijdse evaluaties/aanpassingen van uw AdWords campagne.

De kosten van uw Google AdWords kliks betaalt u rechtstreeks aan Google.