Website designs

U heeft de keuze uit vijf website designs die wij geheel aanpassen naar uw voorkeuren. Zo krijgt u een unieke website welke past bij uw bedrijf en huisstijl.

websites voor elk bedrijf
Wij maken de website op met uw logo, afbeeldingen en foto’s. Elke website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en ook op mobiele apparaten als ipads en smartphones ziet uw website er goed uit.

Modern Elegant design

Dit is een moderne ontwerp waar uw producten en diensten goed naar voren. De website heeft een duidelijke indeling met een prominente plek voor uw contactgegevens zodat uw klanten snel de weg vinden naar uw bedrijf.

Dit ontwerp is zeer populair en wordt gekozen door kappers, tandartsen, psychologen, fysiotherapeuten, schoonheidsspecialistes, timmermannen en ZZP-ers. Bekijk hier de demo website.

 

 

Modern Kleurrijk design

Dit ontwerp valt op door de groter headerafbeelding welke terugkomt op elke pagina van uw website. U kunt hier een foto plaatsen welke u gebruikt om een thema, product of dienst te benadrukken. Zoals bij elk design kunnen wij hier de achtergrondkleuren, lettertypes e.d. volledig aanpassen aan de stijl van uw bedrijf zodat u een unieke website krijgt.

Dit design wordt veel gekozen door schilders, kappers, podologen, hoveniers, autorijscholen, schoonmaakbedrijven, schoonheidsspecialistes en ZZP-ers. Bekijk hier de demo website.

 

Presentatie Elegant design

Beelden zeggen meer dan woorden alleen. Een website in een Presentatie Elegant design is ideaal om uw bedrijf en uw producten/diensten te presenteren. Met enkele foto’s en teksten geeft u uw bezoekers een goed beeld van uw bedrijf.

Dit design wordt veel gekozen door ZZP-ers en bouwbedrijven. Bekijk hier de demo website.

 

 

 

Presentatie Kleurrijk design

Nadruk bij dit design ligt op uw foto’s. Met enkele foto’s geeft u uw website bezoekers een indruk van de sfeer bij uw bedrijf.

Kleuren van achtergrond lettertypes en navigatiemenu wordt volledig aangepast naar uw wensen zodat de website goed bij uw bedrijf en foto’s past.

Dit design is populair bij kappers, restaurants, hotels, B&B, winkels en schoonheidsspecialistes. Bekijk hier de demo website.

 

 

Entree design

Het Entree design heeft een prominente plek voor een grote foto en maakt het uw website bezoekers gemakkelijker om snel op het juiste deel van uw website aan te komen.

Door het plaatsen van een grote foto kunt u het contact persoonlijker maken. De indeling van de website maakt het zeer geschikt voor bedrijven met verschillende productlijnen, oplossingen en markten.

Dit ontwerp wordt veel gekozen door notarissen, makelaars, aannemers en ZZP-ers. Bekijk hier de demo website.

 

 

Moeilijke keuze?

U hoeft uw keuze nu niet te maken. Na uw bestelling neemt de website bouwer contact met u op en hij/zij kan u dan ook adviseren over het ontwerp wat het beste bij uw bedrijf past.

websitebestellen