Goedkope website

Heeft u snel een eenvoudige, maar professionele website nodig? En wilt u het ook betaalbaar houden? Dan zijn er enkele eenvoudige oplossingen waar u uit kan kiezen.

Kosten website

Hou er rekening mee dat u naast eenmalige kosten ook jaarlijkse kosten heeft van een website. Naast het maken van een website heeft u ook kosten van het beheer. Bij beheer moet u denken aan domeinnaamregistratie, hosting en nieuwe versies van het software. Bij het maken van de website gaat het om het ontwerpen van de website, het inrichten van de website en de teksten op uw website.

U kunt besparen op de kosten van een website door activiteiten zelf uit te voeren.

Zelf website maken of website laten maken?

Als u zelf een website maakt, zijn er verschillende websitebouw oplossingen. Elke oplossing heeft zijn voor- en nadelen. Zo zijn er bijzonder gebruikersvriendelijke websitemaakprogramma’s. En zijn de websites gemaakt met andere programma’s weer beter om gevonden te worden met Google. Hoe eenvoudig de programma’s ook zijn, het zelf maken van een website kost wel tijd. Als u een beetje handig bent met de computer, bent u toch wel zo’n twee dagen kwijt voordat u een redelijk uitziende website gemaakt hebt. Let ook op de kosten de kosten van de hosting, domeinnaam en de software. Vaak zijn er meerkosten als u uw website reclamevrij wilt laten zijn.

Website laten maken

Als u een website wilt laten maken, heeft u een ruime keuze uit webdesigners en webdesignbureau’s. Normaliter vraagt u een aantal offertes aan bij een aantal webdesign bedrijven. Nadat u uw keuze bepaalt heeft, heeft u een sessie waarin uw wensen besproken worden. Daarna volgen een paar sessies waarin uw website ontwerp en de inhoud vastgesteld worden. Voor de meeste mensen is het bouwen van een website geen dagelijks werk waardoor het moeilijk is aan te geven hoe de website er uit moet zien. Het duurt dan ook wel even voordat de website af is. En tijd kost geld.

Een voordeligere oplossing is om gebruik te maken van vooraf ontworpen website ontwerpen (modellen). De kant-en-klare website ontwerpen zijn dan het uitgangspunt voor uw website. U hoeft dan alleen uw logo aan te leveren en wat uw huisstijlkleuren zijn. De website wordt dan zo aangepast dat het uniek voor uw bedrijf is. Hiermee bent u sneller online en bespaart u kosten voor het ontwerpen van een website. Hou er wel rekening mee dat u vervolgens zelf uw inhoud zoals teksten op de website moet plaatsen. De meeste webdesigners rekenen extra voor het plaatsen van de teksten en afbeeldingen. Daarnaast zijn ook hier de jaarlijkse kosten van het beheer en onderhoud van een website.

Onze goedkope website dienst

Ondernemers die een betaalbare website nodig hebben, konden tot voor kort alleen besparen door zelf tijd te besteden aan het maken van de website. Wij geloven dat het anders kan. Wij hebben een website dienst ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een betaalbare website en die weinig tijd hebben om hun website te onderhouden. Zij willen graag hun website uitbesteden en vinden het belangrijk dat hun bedrijf professioneel te vinden is op internet.

Wij verspillen geen tijd met offertes, maar hanteren een voordelig vast tarief zonder eenmalige kosten. Door een efficiënte werkwijze te combineren met gratis open source software en betaalbare diensten bieden wij een volledige service. U heeft de keuze uit een aantal kant-en-klare website ontwerpen welke aangepast worden aan uw huisstijl. In een aantal sessies maken wij de website zo dat het past bij uw bedrijf. U levert ons vervolgens de teksten en foto’s aan en wij plaatsen dat voor u op de website. Hiermee is uw website snel online.

U heeft geen extra hostingcontract nodig, dit is in de website dienst inbegrepen. Onderhoud van de website software en het plaatsen van gewijzigde informatie is ook inbegrepen.

Voor een laag vast tarief per jaar van 150 euro bent u zo verzekerd van een professionele website.