Offerte website

Wilt u weten wat een website kost en wilt u een paar offertes aanvragen? Op welke zaken moet u letten bij website offertes?

Aandachtspunten website offertes

De meeste webdesigners bespreken eerst uw specifieke wensen en stellen dan een offerte op maat op. Er wordt dan gekeken naar het aantal uren wat nodig is om de website te bouwen. Maar ook wat u zelf doet. Schrijft u zelf de teksten of moeten een tekstschrijver aan de slag. Als het goed is, krijgt u dan een service wat volledig op maat is afgestemd. Hier zit wel een prijskaartje aan vast. Reken op zo’n 1.000 tot een paar duizend euro afhankelijk van uw ontwerpeisen en de omvang van de website.

Daarnaast heeft u dan nog de jaarlijkse kosten van het beheer zoals domeinnaam en onderhoud van de website. Vaak kunt u dit dan zelf regelen of via het webdesignbureau. Denk aan bedragen van 50-200 euro per jaar. Dit k

Er zijn ook websitebouwers die een vast eenmalig tarief rekenen voor de bouw van een website. Vaak krijgt u dan een standaard website en moet u voor extra diensten extra betalen. Denk dan aan aanpassingen ontwerp, zoekmachinevriendelijk, plaatsen teksten en afbeeldingen e.d. Voor standaard websites wordt er meestal een tarief van 300-600 euro gerekend. Ook hier zijn er naast de eenmalige kosten, ook de jaarlijkse kosten van beheer van de website. Deze moet u bij standaard websites vaak bij de websitebouwer afnemen. Denk aan bedragen van 150-200 euro per jaar.

Website dienst met vast tarief

Wij hanteren een vast jaarlijks tarief van 150 euro voor onze website dienst. Deze dienst is speciaal gemaakt voor MKB en ZZP-ers die een eenvoudige website met een professionele uitstraling nodig hebben.

Wij bieden een volledige service tegen een voordelig vast tarief zonder eenmalige kosten. Als u een nieuwe website nodig hebt, maken wij een unieke website gebaseerd op uw logo, kleuren en afbeeldingen. U hoeft alleen de teksten en foto’s aan te leveren. Wij zorgen dat het dan netjes op de website komt.

De dienst is inclusief hosting en domeinnaam en onderhoud van de website. Als u bijvoorbeeld nieuwe tarieven heeft, passen wij dat voor u op de website aan.

Wij houden de kosten laag doordat wij een vaste werkwijze hanteren zodat wij geen offertes hoeven uit te brengen. Voor onze complete website dienst hanteren wij een vast jaarlijks tarief van 150 euro.

bestel professionele website