Tarieven

Wij hanteren een vast tarief van € 150 per jaar.

Onze professionele website service is compleet met website, hosting website, domeinnaam, eigen emailadres, plaatsen inhoud en website update service. Via onze unieke website update service hoeft u zich niet te verdiepen in de website software. U stuurt ons een bericht en wij passen de website voor u aan!

Aanvullende diensten

  • Uitbreiding Ontwerpservice: wij maken de website op aan de hand van uw huisstijl, logo, kleuren en lettertypes. De ontwerpservice bestaat standaard uit drie correctierondes. De meeste ondernemers zijn tevreden na twee herzieningen. Heeft u meer dan drie correctierondes nodig, dan is een extra correctieronde verkrijgbaar voor € 100.
  • Uitbreiding Website update service: met de Website update service kunt u ons verzoeken om informatie voor u op de website aan te passen of bijvoorbeeld een nieuwsbericht te plaatsen. Standaard kunt u elk jaar drie keer gebruik maken van de Website update service. Uiteraard kunt u ook zelf onbeperkt uw pagina’s en nieuwsberichten aanmaken en aanpassen via de eenvoudige website software. Mocht u vaker gebruik willen maken van de Website update service dan zijn de kosten € 50 per pagina.
  • Landingspagina maken: soms wilt u een speciale pagina op uw website. Handig als u op een bepaalde zoekterm beter gevonden wilt worden of om de effectiviteit van een Adwords campagne te vergroten. Wij kunnen u helpen met het schrijven van een effectieve landingspagina. De kosten van de Landingspagina service zijn € 100 per pagina.
  • Email hosting service:  email onder uw eigen bedrijfsnaam? Wij maken een emailadres aan op basis van uw domeinnaam (bijvoorbeeld info@mijnbedrijfsite.nl). Email wordt via onze emaildoorstuurservice doorgestuurd naar uw privé mail. De emaildoorstuurservice hoort tot het standaard tarief. Optioneel is email hosting. Met email hosting kunt u uw email via een webmail client lezen en versturen en heeft u een emailbox van 2 GB. De jaarlijkse kosten hiervan zijn € 30.
  • Extra domeinnaam service: wilt u een extra domeinnaam gebruiken op uw website? Wij registreren een domeinnaam (.nl, .com. .eu, .org of .net) en onze doorstuurservice verwijst uw extra domeinnaam door naar uw website. Voor deze domeinnaamregistratie en doorstuurservice zijn de jaarlijkse kosten € 20.
  • AdWords service: wilt u een snel online adverteren met Google Ads? Met onze AdWords service bereikt u snel én betaalbaar nieuwe klanten. Voor onze Google Ads service hanteren wij een vast tarief vanaf € 100. Het tarief wordt vooraf met u afgestemd en is gebaseerd op uw wensen.
  • Social media account aanmaak service: wilt u dat wij uw social media account aanmaken. Wij stellen uw social media account in. Indien gewenst maken wij daarbij ook wat standaard afbeeldingen voor uw social media profiel zodat u snel aan de slag kan met social media. Het tarief van de Social media account aanmaakservice is € 150 per social media profiel.

Alle prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW. De Professionele website service kosten worden jaarlijks vooraf in rekening gebracht. Aanvullende diensten worden na uitvoering gefactureerd. De dienst wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. U kunt de dienst twee maanden voor het einde van de jaarlijkse periode kostenloos opzeggen.

bestelwebsite