Professionele website service

professioneel-elegant-mobile

Een website die ook nog goed uitziet op smartphones en ipads voor een vaste lage prijs? Voor slechts € 150 krijgt u een complete website service.

De website wordt volledig afgestemd op uw huisstijl en is goed opgezet voor zoekmachines. Onze websiteservice is compleet met website, domeinnaam, hosting, plaatsen inhoud en website update service. Via onze unieke website update service hoeft u zich niet te verdiepen in de website software. U stuurt ons een bericht en wij passen de website voor u aan!

Website met service€ 150 per jaar
Opgemaakt in uw huisstijlja
Met contactformulierja
Routebeschrijving - Google Maps kaartjeja
Hostingja
Geen reclameja
Emailadresja
Statistiekenja
Eenvoudig nieuwsberichten plaatsenja
Ontwerpserviceja
Plaatsingsservice teksten, afbeeldingen en foto'sja
Online marketing serviceja
Unieke website update serviceja

Ontwerpservice

Wij maken de website op aan de hand van uw huisstijl, logo, kleuren en lettertypes. De ontwerpservice bestaat standaard uit drie correctierondes. De meeste ondernemers zijn tevreden na twee herzieningen. Meer dan drie correctierondes zijn mogelijk tegen een meerprijs (zie tarieven).

Plaatssingsservice

U levert eenmalig uw teksten, afbeeldingen en foto’s aan en wij plaatsen het voor u op de website.

Online marketing service

Onze websites zijn ingericht voor zoekmachines als Google. Maar u scoort hoger in Google als uw website belangrijke zoekwoorden bevat. Wij adviseren u hoe u het beste die zoekwoorden in uw tekst kan verwerken.

Website update service

Wij begrijpen dat ondernemers zich niet willen verdiepen in (bij-)zaken als het onderhouden van de website. Met onze website service hoeft dat ook niet. U geeft aan ons door wat u veranderd wilt hebben en wij passen dat binnen twee dagen voor u aan op de website. Elk jaar kunt u drie keer gebruik maken van deze service. U kunt daarnaast ook zelf onbeperkt uw pagina’s en nieuwsberichten aanmaken en aanpassen via de eenvoudige website software.

Vast tarief

Voor onze complete website service betaalt u een vast tarief van €150,- per jaar. De dienst is elk jaar opzegbaar.